OM e-advice

 

  • e-advice tilbyder undervisning, kurser, konferencer og temadage til småskoler, socialpædagogiske opholdssteder, botilbud og skoler for børn, unge og voksne, herunder til bestyrelserne, forstandere og andre ledere, lærere, pædagoger og andre ansatte.
  • Indholdet og emnerne i e-advice’s tilbud fokuserer på undervisning, uddannelse og udvikling; tilrettelæggelse af udfordrende programmer for elevene, økonomisk ledelse og organisation, personaleledelse- og udvikling samt den udvikling i Danmark og i verden, som griber ind over indsatsen med undervisning og social udvikling.
  • e-advice producerer materialer til undervisning og læring indenfor aktuelle områder, udvikler programmer med studier, kurser og oplevelser, f.eks. STU-forløb, koordinerer fælles begivenheder og højdepunkter i årskalenderen.
  • e-advice tilbyder rådgivning og problemløsning for enkeltpersoner og grupper vedrørende spørgsmål inden for pædagogik, ledelse, administration, økonomi og andre spørgsmål omkring drift af skoler, socialpædagogiske opholdssteder og botilbud – ifølge aftale og efter behov.